Dah banyak kali makann… nak kata ratus kali tu sumpah tipu.. tapi aku rasa adelah dah lebih dari 15 kali makan dah kot aku kenal ngan si Ayam Penyet AP nie tapi baru hari nie nak potpet kat sini! Gambar2 nie pun dah upload lama.. punyer lah terperukk dlm draft box berbulan bulan lamanya!

Ayam Penyet AP memang ade banyak cawangan! first time aku cuba Ayam Penyet AP nie kat WangsaWalk! memang marvelous lah outlet nie.. you wanna know why? coz kat WangsaWalk kalau bagi portion ayam dia memng puas hati! serious tak tipu.. so far dah banyakk kali aku pegi makan kat WangsaWalk.. tak pernah lah ayam dia tetiba menurun jadik saiz kecik!

Ni aku nak habaq kat korang.. aku pernah try sekali makan kat outlet KLCC.. ayam penyet AP yg located kat Signature Food Court.. perggh.. memang dasarrr KLCC kann!! memang kaki cekikk darahh jerk keje nya!! harga makanan memang lah sama.. tapi dia boleh pulak downsize kan saiz ayam tuh! seriouss sumpahh kecikk cekedinggg ayam dia ok! mintak dada pun macam mintak kepakk jek! Sekali aku cuba pastu tobatt dah aku tak pegi lagi ke KLCC tuh! aku teringinnnnnnn macam mana sekali pun nak makan Ayam Penyet.. confirm aku terjahh ke WangsaWalk jugakk!!

Aku pernah lah try sekali Ayam Penyet Ria tau.. Ria punyer Ayam Penyet memang tak sedapp pada aku! seriously tak leh nak challenge kesedapann.. kemantopan.. kegorjesann Ayam Penyet Ria! baik dari segi sambal nya.. mahupun ayam nya jugak! so kalau korang yg kuat makan pedas.. boleh lah cuba Ayam Penyet AP nie ye! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *