Ayam Penyet AP KegemaranKu!

Dah banyak kali makann… nak kata ratus kali tu sumpah tipu.. tapi aku rasa adelah dah lebih dari 15 kali makan dah kot aku kenal ngan si Ayam Penyet AP nie tapi baru hari nie nak potpet kat sini! Gambar2 nie pun dah upload lama.. punyer lah terperukk dlm draft box berbulan bulan lamanya! Ayam […]

Read more
The Blessful Ramadhan is Coming

Ramadhan, the holy month for muslims is starting and we at Ayam Penyet AP would like to wish all muslims Happy Fasting and Praying! We believe that preparations should be made. Not that we need to do good stuffs only during Ramadhan, but also this month is a really great time to do good deeds. […]

Read more
Berbuka Puasa di Restoran Ayam Penyet (Api) Bangi

Salam n’ hi, How’s your Ramadhan this year? Baru berpuasa hari ke 8, badan dh terasa sgt penat n’ nk pengsan pun ada. Macam puasa zaman tadika. Maybe sebab today awal sgt pergi kerja, pukul 7 pg dah hangkut my 2 sweethearts into the car and Vrooom hantar diorg ke rumah pengasuh. Kesian masing2 muka […]

Read more
Ayam Penyet AP review from j2kfm.com

A compilation of some of the new eateries in Ipoh, a special feature for those jaded palates (Read : those who had grown bored of the same old … same old … offerings). RESTORAN AYAM PENYET – AP @ DE GARDEN MALL (HALAL) The only time I have tried Ayam Penyet in Malaysia was my […]

Read more
Ayam Penyet AP review from ShiRLeXia

I’ve been secretly a loyal reader of blogger KY‘s blog, who always goes around to have really good food. I recently spotted two places he recommended in his blog that I really want to go. First one is the Vietnamese restaurant, Pho Hoa, while the second one is the Indonesian restaurant, Ayam Penyet AP. You […]

Read more
Ayam Penyet AP @ Shah Alam

Alhamdulilah…merasa jugak aku makan di Ayam Penyet… Selama nie mendengar cerita dari kawan mengatakan Ayam Penyet best…… jadi, langkah kanan la aku sekeluarga kerana dapat merasa Ayam Penyet nie…. Ayam penyet ni terletak di Shah Alam, Sekeyen 9. Sekarang nie dah banyak dah cawangan Ayam Penyet dah… Korang search jer dalam Web site nya di […]

Read more
Ayam Penyet AP at Sunway Mentari, PJ

One of my favorite restaurants at the Curve is Waroeng Penyet that serves the pretty unique ayam penyet (flattened fried chicken) that was completely new to me only slightly over a year ago. I have been there quite a few times since but always loath the idea of having to brace the traffic and having […]

Read more